Demo onboarding

demo onboarding Met Labby help ik organisaties bij het ontwerpen en implementeren van onboarding programma's die werknemer en werkgever met elkaar verbindt. De onboarding start al voor de fase van werving & selectie en loopt tot aan een jaar (of verder) na de eerste werkdag. Hier wordt de basis gelegd voor een enthousiaste en loyale medewerker; een medewerker die vanaf dag één voelt dat hij of zij erbij hoort.

Het ideale programma ziet er voor iedere organisatie anders uit en bestaat uit een veelvoud van gevarieerde activiteiten en resources. Ik lever maatwerk en ontwikkel een onboardingproces dat past bij jouw organisatie.

Je bekijkt op dit moment onze onboarding demo, gemaakt in Moodle. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik alle onboarding programma's maak met deze Open Source leeromgeving. Integendeel. Het proces bepaalt welke tooling het best geschikt is: een app, een leeromgeving (open source of commercieel) of systemen die al langer door de organisatie worden gebruikt.

Deze demo komt het best tot zijn recht wanneer je als deelnemer bent ingelogt. Dan kun je namelijk ook zien hoe afhankelijkheden werken en je ziet het voordeel van het bijhouden van vorderingen. Je moet hier een account voor aanmaken.

Kop beveiliging, LeerdamVoor deze demo mocht ik gebruik maken van informatie van Kop Beveiliging uit Leerdam. Mede dankzij dit bedrijf kan ik je een realistisch beeld schetsen hoe een onboarding programma er uit kan zien in een Moodle omgeving.

Klik op https://moodle.labby.nl/ om de bron te openen