gezonde snack

Leersnacks met informatie over één specifiek onderwerp.

 

Korte hapklare brokken waar je meteen mee aan de slag kunt.

 

In de categorie Snacks vindt je microlearnings over diverse onderwerpen.

Cursusafbeelding Escape Room Moodle
Snacks

Hoe bouw je in Moodle een escape room?
Het verhaal van Jan-Douwe Kissing, een van de meest succesvolle Learning and Development specialisten ter wereld wiens Youtube account is gehackt, is geïnspireerd door een van de missies op Skillsdojo.

Cursusafbeelding Podcasts
Snacks

Vanaf januari 2021 kun je iedere maand een keer luisteren naar een podcast van 'De Gelukkige Werknemer' waar ik de hosting voor mijn rekening neem en samen met Henny interessante gasten ontvang vanuit eigen netwerk.

Cursusafbeelding In 7 stappen een warm welkom!
Snacks

We laten je via een eenvoudig stappenplan zien hoe je zorgt voor een optimale onboarding binnen jouw organisatie op hét ultieme moment: nog voordat het arbeidscontract begint.

Cursusafbeelding Digitale onboarding: een stappenplan
Snacks

De coronacrisis zet de wereld op zijn kop. Wij hebben tips om je nieuwe collega, die je een paar maanden geleden met je slimme wervingscampagne en uitgebreide selectieprocedure hebt binnengeharkt, goed te onboarden. Zélfs op afstand!

Cursusafbeelding Snelkoppeling maken
Snacks

Niet voor elke website is een app gemaakt. Soms is dat wel zo maar wil je die niet gebruiken. Dat hoeft dus ook niet want je kunt een website zo vormgeven dat het verschil (bijna) niet te zien is.
Hoe je een snelkoppeling maakt, lees je hier.