2. Language strings

2.1. Mailverkeer

Component String Standaard tekst Wanneer
core emailconfirmsent <p>Als het goed is, is er een e-mail verzonden naar <b>{$a}</b></p> <p>Daarin staan eenvoudige instructies voor het voltooien van de registratie.</p> <p>Indien je moeilijkheden blijft ondervinden, neem dan contact op met je sitebeheerder.</p> Bevestiging van nieuw account via beeldscherm.
core emailconfirmation Beste {$a->firstname}, Er is een nieuwe account aangevraagd bij '{$a->sitename}' met gebruik van dit e-mailadres. Klik op de onderstaande link om de account in werking te stellen: {$a->link} In de meeste e-mailprogramma's kun je op de bovenstaande link klikken. Als dat niet lukt kun je het adres knippen en vervolgens plakken in het adresveld van je browservenster. Veel succes en met vriendelijke groet, {$a->admin} (Beheerder van '{$a->sitename}') Bevestiging van nieuw account via email.
core newusernewpasswordtext Hallo {$a->firstname}, Er is voor jou een nieuwe account gemaakt op '{$a->sitename}' en je hebt daarvoor een nieuw, tijdelijk wachtwoord gekregen. De informatie die je nu nodig hebt om op de site in te loggen is: gebruikersnaam: {$a->username} wachtwoord: {$a->newpassword} (je zult je wachtwoord moeten wijzigen wanneer je je de eerste keer aanmeldt op de site) Om '{$a->sitename}' te beginnen gebruiken, klik op {$a->link} In de meeste e-mailprogramma's zal de bovenstaande regel een blauw, onderlijnde link zijn, waarop je gewoon kunt klikken. Als dat niet werkt, knip en plak dan dit adres in de adresbalk bovenaan in je internetbrowser. Vriendelijke groeten van de '{$a->sitename}'-beheerder, {$a->signoff} Bevestiging van nieuw account (in backend aangemaakt, via csv upload) via email. 'Generate password and notify user' aangevinkt.
core emailpasswordconfirmmaybesent <p>Als je de juiste gebruikersnaam of e-mailadres hebt ingegeven, dan is er een e-mail naar jou verstuurd.</p> <p>Daarin staan eenvoudige instructies om te bevestigen en het wijzigen van je wachtwoord te voltooien.</p><p>Mocht je moeilijkheden blijven ondervinden, dan kun je het beste contact opnemen met de beheerder van de site.</p> Wachtwoord vergeten. Tekst op beeldscherm.
core emailpasswordconfirmation Beste {$a->firstname}, Iemand (waarschijnlijk jijzelf) heeft een nieuw wachtwoord gevraagd voor je account op '{$a->sitename}'. Ga naar onderstaand adres om dit te bevestigen en om een nieuw wachtwoord te krijgen via mail: {$a->link} In de meeste e-mailprogramma's zou dit moeten verschijnen als een blauwe link waarop je kunt klikken. Als dat niet werkt, knip en plak het adres dan in de adresbalk van je browser. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met de sitebeheerder, {$a->admin}  
core emailpasswordsent Bedankt voor de bevestiging van de wijziging van je wachtwoord. Er is een e-mail met je nieuw wachtwoord naar <br /><b>{$a->email}</b><br /> gestuurd.<br /> Het nieuwe wachtwoord werd automatisch gegenereerd. Misschien wil je het <a href="{$a->link}">wachtwoord veranderen</a> in iets wat je gemakkelijker kunt onthouden.  
core emailresetconfirmation Hallo {$a->firstname}, Er is een nieuw wachtwoord gevraagd voor jouw account '{$a->username}' op {$a->sitename}. Ga naar volgend adres om deze vraag te bevestigen en een nieuw wachtwoord voor je account te krijgen: {$a->link} (Deze link is {$a->resetminutes} minuten geldig vanaf het moment dat de aanvraag voor het nieuwe wachtwoord is gebeurd) Als je geen nieuw wachtwoord gevraagd hebt, dan hoef je verder niets te doen. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met {$a->admin}, je site-beheerder. Wachtwoord vergeten. Tekst in email.