Modules

Cursusafbeelding Pluvo
3D impressies

Welkom op het kantoor van Pluvo!
Dit is de plek waar gewerkt wordt aan het platform van Pluvo, waar weer een volgende podcast voor Learning Innovators wordt opgenomen en van waaruit je te woord wordt gestaan als je vragen hebt over leren.

Cursusafbeelding Kanaal30
3D impressies

Op 22 juni 2022 vond op deze locatie het Learning Innovators Festival 2022 plaats! Kanaal30 is een creatieve broedplaats in Utrecht waar ondernemers, bedrijfsleven en stadsbewoners elkaar ontmoeten.

Cursusafbeelding VTTest
3D impressies

Iedereen heeft op zijn tijd wat ontspanning nodig. Zo ook wij.
Wij gingen er even tussenuit en kwamen terecht in De Haan, Belgie. De camera mocht mee om wat 360° foto's te schieten voor de virtual tour demo in H5P.

Cursusafbeelding Onderdelen van onboarding
Onboarding

In deze microlearning laat ik je zien welke onboarding thema’s Labby onderscheid bij het samenstellen van de onboarding roadmap. Welke activiteiten je daarin tegenkomt en hoe je zo’n roadmap kunt samenstellen.

Cursusafbeelding Onboarden met Moodle (demo)
Onboarding

Vaak wordt Moodle gebruikt om medewerkers in te werken. Al dan niet in combinatie met oplossingen zoals een onboarding app, HR software en fysiek materiaal en begeleiding.

Cursusafbeelding Onboarden met Moodle (2017 demo)
Onboarding

Dit is een wat oudere demo onboarding. Voor deze demo mocht ik gebruik maken van informatie van Kop Beveiliging uit Leerdam. Mede dankzij Kop was het mogelijk een realistisch beeld te schetsen van een onboarding programma in Moodle.

Cursusafbeelding Escape Room Moodle
Snacks

Hoe bouw je in Moodle een escape room?
Het verhaal van Jan-Douwe Kissing, een van de meest succesvolle Learning and Development specialisten ter wereld wiens Youtube account is gehackt, is geïnspireerd door een van de missies op Skillsdojo.

Cursusafbeelding Podcasts
Snacks

Vanaf januari 2021 kun je iedere maand een keer luisteren naar een podcast van 'De Gelukkige Werknemer' waar ik de hosting voor mijn rekening neem en samen met Henny interessante gasten ontvang vanuit eigen netwerk.

Cursusafbeelding In 7 stappen een warm welkom!
Snacks

We laten je via een eenvoudig stappenplan zien hoe je zorgt voor een optimale onboarding binnen jouw organisatie op hét ultieme moment: nog voordat het arbeidscontract begint.

Cursusafbeelding Digitale onboarding: een stappenplan
Snacks

De coronacrisis zet de wereld op zijn kop. Wij hebben tips om je nieuwe collega, die je een paar maanden geleden met je slimme wervingscampagne en uitgebreide selectieprocedure hebt binnengeharkt, goed te onboarden. Zélfs op afstand!

Cursusafbeelding Snelkoppeling maken
Snacks

Niet voor elke website is een app gemaakt. Soms is dat wel zo maar wil je die niet gebruiken. Dat hoeft dus ook niet want je kunt een website zo vormgeven dat het verschil (bijna) niet te zien is.
Hoe je een snelkoppeling maakt, lees je hier.

Cursusafbeelding Competencies & Learning Plans
Naslag

Ontdek hoe je in Moodle een Competentie Framework aanmaakt, hoe je competenties koppelt aan cursussen en activiteiten en koppelt aan deelnemers via een studieplan.

Cursusafbeelding Moodle
Naslag

Language strings, support en andere resources voor het gebruik van Moodle.

Cursusafbeelding Moodle Gereedschapsgids
Naslag

Een referentiekaart voor het gebruik van Moodle, ontworpen voor opleiders en trainers. Informatie over de belangrijkste Moodle-tools en welke gebruikt moet worden in overeenstemming met het pedagogische doel dat bereikt moet worden.